fredag 5. juni 2009

Endelig tilbake..:)

Herlandussen,nå er det lenge siden jeg har oppdatert,gitt. Har hatt utrolig mye å henge fingrene i den siste tiden. Etter jeg var ferdig på Nav-kurset har jeg jobbet for fullt og samtidig prøvd å få skikk på hus og hage. Nå føler jeg at jeg har sånn nogen lunde kontroll over hagen og jeg har tatt meg noen dager fri fra jobben. Så nå skal huset under kontroll,også. Jobber bare som vikar,så jeg har mulighet til å si nei om jeg føler for det. Skal ha fri frem til tirsdag nå. Og i helga er jeg alene hjemme!!!! :)))))))))) I kveld skal det vaskes det klær for fullt. Og jeg skal på bloggrunde,tenkte jeg. Etter jeg har oppdatert denne bloggen litt.

Først vil jeg vise dere noen bilder fra hagen. Georginene har ikke kommet opp av jorden enda,men i løpet av sommeren kommer det til å være hele 14 stykker av de rundtomkring. Vi arvet nemlig så mange etter svigermor. Derfor måtte det spaes opp flere bed.

Her er grønnsaks- og urtebedet:

Her blir det 4 georginer mellom lupinene:


I dette bedet vokser det nå en mengde stemor. Ytterst har vi plantet blå kantlobelia.


I morgen skal jeg ta bilder av hvordan det ser ut nå. Og jeg skal ta bilder av de andre bedene.

Det har blitt lite kort- og lo-laging i det siste. Tviler på at jeg kommer til å lage noe før til høsten. Vi har kjøpt oss campingvogn og og fått oss plass på Flatanger, så vi kommer til å være der mesteparten av sommeren. Jeg skal jobbe endel i sommer,men samboeren og ungene kommer nok til å være der mest.

Søsteren til samboeren arvet et nydelig bord etter moren deres. Her om dagen lurte hun på om vi kunne tenke oss det. Hun hadde ikke plass. Jeg falt for det bordet første gang jeg så det, så jeg ble overlykkelig. Her kan du se bilder av det:

Her har jeg slått det sammen:

Her har jeg slått det ut og heist det opp slik at det blir spisebord:
Og her det bare utslått. Passer utmerket til prismelampene jeg har fått av moren min.
Her er bilder av de:
Flotte,ikke sant?
Nei,nå må jeg vel legge sammen litt tøy og så skal jeg strikke litt. Håper jeg får til en ny oppdatering i morgen.
Take care!:)

2 kommentarer:

Nogette sa...

Å som jeg skulle ønske jeg hadde stor hage! Det blir så flott:)

Hobbyguri sa...

Stor hage er herlig,men bakdelen er at det tar ca 3 timer å klippe plene. Prøver det jeg kan å minske det med flere bed.:)