tirsdag 14. juli 2009

I Sverige på loppis

På fredag sendte vi guttene med fly sørover til mormor og satte selv kursen mot Østersund på lørdag. Målet var loppiser og det fant vi i fleng. Det blir garantert flere turer dit!


Dette kjøpte jeg:

Disse sandkakseformene + 2 avlange til,betalte jeg kr 5 for.
10kr for kopp og skål.

5kr for denne potporikulen.

20kr for disse to lyestakene.

Dårlig bilde,men dette er strikkepinner. En haug nr2 pinner og et par nr 5 og et par nr 4. Tilsammen kr 17. Nr 4-paret er i bruk og er helt nydelige å strikke med.:)5kr betalte jeg for denne yndige bollen.
10kr for fatet.
15 kr

25kr

30kr

Dette settet betalte jeg med glede 80kr for. Jeg falt pladask.

Bestikk til 10 personer for kr 40. Vi strides om hvor disse skal brukes. Jeg vil ha de hjemme,mens han jeg deler postkasse (og litt annet sammen med) vil ha de i campingvognen. Alt skal nemlig dit nå. Men jeg tror jammen jeg vinner striden.:)))
Et nærbilde av teskjeene.


Min kjære kjøpte seg en gammel murerskje som han lenge har vært på utkikk etter. Det er visst en spesiell skje man bruker når man skvettpusser.

Og til moren min fant jeg et stort bakertrau og div bakerutstyr. Hun har nemlig en gammel bakerovn på kjøkkenet og har lenge ønsket seg et trau. Og nå får hun det.:)


2 kommentarer:

Marit Irene sa...

Nydelige ting du fant i Östersund da. Jeg er ofte på loppiser rundt omkring her jeg siden jeg bor her. Kunne sikkert ha funnet flere som ikke du vet av. Ta kontakt neste gang da!

SLANKEHELVETE sa...

det må jeg si, lurer på om jeg skal ta en tur på loppis. Det var mange kupp