fredag 6. februar 2009

Endelig helg..

Nå er uke 2 på kurset ferdig. Har fått meg praksisplass og er kjempefornøyd! Ringte ei koselig dame i kommunen på onsdag,sendte mail t.orsdag ettermiddag hvor jeg fortalte litt om meg selv og fredag morgen lå det en hyggelig mail og ventet når jeg sto opp. Så nå kan jeg senke skuldrene litt.:)

Har hatt meg en bloggrunde på morgenkvisten. Tok for meg interiørblogger og nå svømmer hjernen over av idèer her. Må vel ta frem symaskinen i dag og litt utløp. Er LANGTFRA noen kløpper med symaskin,men enkel rettsøm må vel selv jeg til???? Skal også laget noen kort i helga. Håper jeg..............Det er noe jeg har lurt på lenge: Når man ser i interiørblogger og -blader er hjemmene strøkne. Sofaene er i veldig mange tilfeller knall hvit. Det meste ER hvitt. Ikke misforstå,jeg har VELDIG lyst til å ha en sånt hjem,jeg også. Men nå har det seg sånn at jeg bor på et småbruk,har uasfaltert gårdsplass og en gruslagt vei ganske tett innpå huset, 3 hjemmeboende ungdommer og ei bikkje som sniker seg oppi den sofaen jeg har. Leser jo at disse folkene har små barn,katt og hund. HVORDAN i all verden klarer de å holde huset i en slik stand? Fyker de rundt med støvsuger,vaskebøtta og moppen hele tiden??? Jeg vil så gjerne vite hemmeligheten bak slik at jeg kan hive ut min grusomme grønne (ja,GRØNNE) sofa,male vegger hvite og ha det strøkent og romantisk hele tiden. (Selv om jeg tror samboeren ville fått hjerteinfarkt kjapt)

Bare se på dette bilde som jeg har lånt fra http://hemmapalandet.blogspot.com/search/label/Vardagsrum :


Sukk hjerte,men brist ikke.. Jeg vil også ha det så rent,pent og delikat.....

Ute har vinteren satt inn for fullt. Det har vært beinkaldt i lang tid og jeg er kjempeglad for at jeg ikke skal gå ute i dag. Men ut etter ved må jeg nok snart,for de andre her i huset sover og vedbagen er tom. Sukk...

1 kommentar:

Lille Rosin - litt om meg sa...

Min söster hadde et slikt hjem. Og det fungerte hos hennne av den enkle grunn at hun löper rundt som du sier med mobb, fille og stövsuger närmest et par ganger om dagen.
Men lekkert var det.
De har flytt så hun har forandret stil nå....